Ons kantoor

Medio 1965 is de oprichter van ons kantoor, de heer L. Paap, met zijn assurantie activiteiten gestart. In de beginjaren werkte hij in loondienst voor De Oude Haagse wat later Tiel Utrecht werd. Medio 1981 maakte hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. In 1989 kwam zijn dochter Deborah voor halve dagen werken en in 1992 kwam schoonzoon Gerald Meijerink het team versterken. In april 2004 kwam Kim Welagen het team versterken Daarna is het kantoor uitgegroeid tot het familiebedrijf wat het nu is. In al die jaren zijn wij laagdrempelig gebleven. Even binnenlopen om antwoord te krijgen op uw vraag is altijd mogelijk. Inmiddels staan wij met een team van gedreven mensen klaar om oplossingen voor uw financiele vraagstukken te vinden. 
 

Ons Team

 
  Deborah Meijerink-Paap
       Kantoormanager                            
        
 
Ik ben in oktober 1989, voor halve dagen, bij mijn vader gaan werken. Mijn vader kreeg het erg druk en kon wel wat hulp gebruiken. Het kantoor was nog aan huis dus dat was erg gezellig.

De verhuizing naar de Lange Nieuwstraat was op een gegeven moment wel fijn omdat het erg druk werd en ook steeds meer aanloop van mensen wat voor beide partijen niet ideaal was..

In 2006 ben ik zelf bij het bedrijf weggegaan omdat ik mijn droom, een kinder kledingwinkel, ben achterna gegaan. Waarna ik in 2015 weer ben terug gekomen en ik mijn werk weer heb opgepakt.

Mij zie je nu achter de balie en soms aan de telefoon en doe ik alle administratieve werkzaamheden.

Ik ben getrouwd met Gerald en wij hebben twee kinderen waarvan de oudste, Isabella, ook parttime meewerkt in het bedrijf. 

      Gerald Meijerink
     Financieel adviseur
   

Toen mijn schoonvader medio juni 1992 vroeg of ik de gelederen van zijn kantoor wilde komen versterken hoefde ik daar niet lang over na te denken. Na een aantal jaren bij een ander assurantiekantoor te hebben gewerkt was dit een mooie nieuwe uitdaging.

Op 1 september 2020 wilde mijn schoonvader het stokje graag overdragen. Een uitdaging die ik, samen met Deborah, graag ben aangegaan. De startperiode was anders dan we hem hadden voorgesteld omdat deze werd gekenmerkt door Corona. 
Gelukkig kunnen we nu weer op onze oude vertrouwde manier te werk gaan en kom ik graag bij u thuis.

 Kim Welagen-Koudenburg
Schade adviseur particulieren
         

Ik ben werkzaam bij Paap Verzekeringen sinds 2004 en ben begonnen als administratief medewerker/receptioniste. Na het behalen van meerdere diploma's werk ik nu al een aantal jaren als Schade Adviseur Particulieren.

Wanneer u een schade heeft, een nieuwe auto, een verhuizing of een andere vraag dan ben ik 4 dagen per week aanwezig om u te helpen en/of advies te geven.

Ik vind dit erg leuk werk om te doen omdat ik hou van de afwisseling, dingen uitzoeken voor onze cliënten en elke dag weer nieuwe dingen leer.

Ook ben ik getrouwd, moeder van 2 kinderen en een hond en houd ik van reizen en van de natuur.

       Isabella Meijerink
 Administratief Medewerkster
    


            Leen Paap
              Oprichter
   

Leen is midden in corona tijd gestopt met werken en is nu onze enthousiaste ambassadeur en soms tref je hem nog op kantoor, waar hij relaxed achter een bakkie koffie zit.

Maar hij geniet nu heerlijk, samen met zijn vrouw, van zijn pensioen!

                 Max
       De kantoorhond
  

Deze vrolijke haarbal dartelt elke dag vrolijk rond. Hij zal je altijd met veel liefde en vreugde onthalen. 
Hij is alleen op woensdag afwezig want dan geniet hij van een rustdag.